• Mon - Sun 0:00 - 0:00
  • Willemstad, Curacao

Plaats Auto

Advertentie Opmaken

Items gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Listing Title
Listing Item Details
stap 1
Condition*
Make*
Model*
Year*
Body
Mileage
Fuel type
Engine
Transmission
Drive
Exterior Color
Interior Color
Geregistreerd
Listing item Location
Locatie
Breedtegraad
Lengtegraad
Selecteer Uw Auto Kenmerken
stap 2
Comfort
Entertainment
Veiligheid
Stoelen
Ramen
Andere
Upload foto
stap 3

AANBEVELINGEN & RICHTLIJNEN

Autokopers zijn meer geneigd om op een advertentie te klikken die een foto van het te koop aangeboden voertuig bevatten. Zorg er dus voor dat u een foto van het voertuig dat u verkoopt bij uw advertentie uploadt. Dit vergroot de aandacht die uw advertentie krijgt.

Aanbevolen Resolutie: 800?x 470 px or higher Zorg ervoor dat u afbeeldingen met een hoge resolutie gebruikt. Dit helpt de potentiële koper om meer details van de auto zowel de buitenkant als interieur te bekijken. De gebruiker kan maximaal 5 foto’s uploaden, maar de dealer kan maximaal 10 foto’s uploaden.

Video’s toevoegen
stap 4
Als u geen video’s bij de hand hebt, geen probleem. U kunt ze na het voltooien van de advertentie toevoegen of wijzigen door middel van de “Beheer Uw Advertentie” pagina.
Voer de notities van de Verkoper in
stap 5
Selecteer al de zinnen die betrekking hebben op uw wagen.
Toepassen
Stel Uw Vraagprijs in
stap 6
Prijs* (ƒ)

Bepaal een concurrerende prijs door de informatie en kilometerstand van uw voertuig te vergelijken met vergelijkbare voertuigen die te koop zijn bij dealers en particuliere verkopers in uw omgeving. Overweeg dan om de prijs van uw voertuig binnen zelfde range zetten. Zorg ervoor dat u een volledige beschrijving en foto's van uw auto verstrekt om de beste eigenschappen van uw voertuig te benadrukken, vooral als uw vraagprijs boven het gemiddelde ligt.

Registreren

Recommendation & Guides
Door ons uw telefoonnummer te geven, erkent u en gaat u ermee akkoord dat wij (en / of onze serviceproviders) contact met u kunnen opnemen via het mobiele of andere telefoonnummer dat u opgeeft, om u aanvullende informatie of aanbiedingen met betrekking tot onze services te verstrekken, en dat we daarbij gebruik kunnen maken van automatische beldiensten.