Maak een account aan

Registreren


Nieuwe Auto Kopen? Dit Zijn De Auto Dealers Op Curacao

Nieuwe Auto Kopen? Dit Zijn De Auto Dealers Op Curacao

image - Nieuwe Auto Kopen? Dit Zijn De Auto Dealers Op Curacao

Auto's op Curacao is natuurlijk gericht op de verkoop van tweedehands auto's, door particulieren of dealers die hun auto's te koop willen zetten. Maar ik weet, net zoals jullie waarschijnlijk ook heel goed weten dat niet iedereen een tweedehands auto wilt kopen. Er zijn veel mensen op zoek naar een splinternieuwe auto, "plèstik plèstik" zoals ze dat in papiamentu zeggen.

Het kopen van een nieuwe auto heeft zijn voordelen, je auto kan met opties naar wens worden geleverd, rijdt zuiniger vergeleken met oudere auto's en de geur van een nieuwe auto is ook heerlijk.

Op Curacao zijn de meeste grote automerken gerepresenteerd. Zie onderstaand tabel voor een overzicht van de auto dealers op Curacao waar je voor een nieuwe auto terecht kan.

 

Heb je ervaring met de lokale dealers? deel het met ons 🙂

1 Comments

Reageer

Deze website maakt gebruik van Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Facebook Comments

Contactgegevens

Volg AOC op social media

onze sites

Auto’s Op Curacao

Auto's Op Curacao is opgestart als een marktplaats voor tweedehands auto's op Curacao. Dus wil je een tweedehands auto kopen op Curacao of wil je je auto verkopen, dan zit je bij ons goed. We hebben een uitgebreid aanbod aan tweedehands auto's te koop. Het maakt niet uit of je een kleine of juist een grote auto wilt kopen, je vindt het allemaal op AutosOpCuracao.com

auteursrechten © 2019. Auto's Op Curaçao. Alle rechten voorbehouden

website door Auto's Op Curaçao